Секрет технології моментальної заморозки води до стану льоду дуже простий і не вимагає особливого устаткування або реагентів. Все, що вам потрібно - це помістити бутель з очищеною водою в холодильник на деякий час і трохи почекати. Правильне дотримання температурного режиму (для 0.5 літрів рідини це 2 години 45 хвилин при температурі -24 ° C) призведе до того, що вода, залишаючись в рідкому стані, буде миттєво перетворюватися в лід при відчутному впливі - досить просто клацнути пальцем або стиснути бутель в руках. Додамо до цього звичайний харчовий барвник - і експеримент заграє зовсім новими фарбами.
субота, 24 березня 2018 р.
Райдужний л1д
Сьогодні Грант Томпсон і канал Collins Key розкажуть про те, як за допомогою забавного експерименту перетворити звичайний лід в веселку, яка замерзає в одну мить.
Секрет технології моментальної заморозки води до стану льоду дуже простий і не вимагає особливого устаткування або реагентів. Все, що вам потрібно - це помістити бутель з очищеною водою в холодильник на деякий час і трохи почекати. Правильне дотримання температурного режиму (для 0.5 літрів рідини це 2 години 45 хвилин при температурі -24 ° C) призведе до того, що вода, залишаючись в рідкому стані, буде миттєво перетворюватися в лід при відчутному впливі - досить просто клацнути пальцем або стиснути бутель в руках. Додамо до цього звичайний харчовий барвник - і експеримент заграє зовсім новими фарбами.
Секрет технології моментальної заморозки води до стану льоду дуже простий і не вимагає особливого устаткування або реагентів. Все, що вам потрібно - це помістити бутель з очищеною водою в холодильник на деякий час і трохи почекати. Правильне дотримання температурного режиму (для 0.5 літрів рідини це 2 години 45 хвилин при температурі -24 ° C) призведе до того, що вода, залишаючись в рідкому стані, буде миттєво перетворюватися в лід при відчутному впливі - досить просто клацнути пальцем або стиснути бутель в руках. Додамо до цього звичайний харчовий барвник - і експеримент заграє зовсім новими фарбами.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар